Telefon +48 601 940 949

Telefon +48 32 323 00 14

Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Z nadrukiem

Aby wyszukać interesujący Państwa produkt należy użyć skrótu klawiszowego CTRL + F

 

Osłonki kolagenowe (białkowe) wykonane są z kolagenu bydlęcego (dwoiny). Wykorzystywane są głównie w przemyśle mięsnym, ale także w produkcji serów, przetworów z ryb i innych.

Występują w wersji standardowej i łatwo zdejmowalnej, jako "proste" i wiankowe. Osłonki przeznaczone są do wędzenia i parzenia, suszenia. Można je klipsować. Produkowane są też wersje jadalne jako folie, rękawy czy osłonki kolagenowe do winerek czy kabanosów.

Zakres średnic: od 17 do 120 mm.

Możliwe kolory: bezbarwny, karmelowy, cebulowy, mahoń, łosoś.