Wkłady absorpcyjne (pochłaniacze) w postaci arkusza
ABSORBERY tzw. PAMPERSY celulozowe lub żelowe - asortyment niezbędny w przemyśle spożywczym, a w szczególności w przetwórstwie mięsnym.
Wkłady absorpcyjne (pochłaniacze) w postaci arkusza umieszczonego pod porcją mięsa (kulinarnego, mielonego, porcjowanego np. steki, drobiu, ryb itp.), wyrobów garmażeryjnych (gołąbki, krokiety etc.) lub innego wyrobu np. kiełbasy surowe, są najprostszym sposobem eliminacji niepożądanego wycieku płynów w wyrobach pakowanych na tackach.
Specjalna konstrukcja absorbera pozwala na odprowadzanie nadmiaru osocza i wody z powierzchni pojemnika i utrzymuje je z dala od zapakowanej żywności – korzystnie wpływając na estetykę i trwałość wyrobu.
Proponujemy „pampersy”: ŻELOWE – dodatkową ich zaletą jest to, że przy PRZECHYLONYM POJEMNIKU z wyrobem np. na półce sklepowej, płyny NIE WYCIEKAJĄ poza wkład w odróżnieniu od celulozowych !
1. żelowe o wymiarach: 120x160 i 80x120 mm (najbardziej popularne)
2. celulozowe o wymiarach: 80x120 mm
dostępne OD RĘKI : ŻELOWE w wym. 120 x160 mm oraz 80x120 mm
Pozostałe do indywidualnego uzgodnienia.
WYPRÓBUJ już dziś, nie czekaj na zwrot ze sklepu ...