Telefon +48 601 940 949

Telefon +48 32 323 00 14

Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Oferta

Higiena i Akcesoria

Aby wyszukać interesujący Państwa produkt należy użyć skrótu klawiszowego CTRL + F

 

Produkcja produktów spożywczych wymaga także zachowania odpowiedniej higieny. Z tego względu w naszej ofercie możecie znaleźć różnorodne środki myjące i czyszczące, przystosowane do radzenia sobie z charakterystycznymi zabrudzeniami powstającymi przy produkcji żywności. Mamy płyny i piany radzące sobie z komorami wędzalniczymi, jak i pojemnikami na mięso oraz środki higieny dla pracowników zajmujących się obróbką mięsa.

Zaopatrujemy naszych klientów także w urządzenia służące zapewnieniu odpowiednich warunków higienicznych. Są to m.in. sterylizatory do noży, konfiskatory czy nierdzewne umywalki, a także wszelkie niezbędne akcesoria.

Oferujemy bogaty wybór akcesoriów wykorzystywanych przy produkcji szynek, kiełbas i innych wędlin.

Dostępne akcesoria, w tym klipsy, sznurki czy pętelki pod klips, pozwalają na wykonanie estetycznych opakowań i pośrednie formowanie gotowych produktów. Prowadzimy także sprzedaż zawieszek, które pozwalają na wygodną identyfikacje gotowego, zapakowanego wyrobu lub zaznaczenie danego etapu produkcji. Bogaty asortyment akcesoriów pozwala nam w pełni zaspokoić potrzeby naszych klientów. Wszystkie dostępne akcesoria zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów, przystosowanych do stosowania wraz z żywnością. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty.

Higiena w produkcji mięsnej jest kluczowa dla bezpieczeństwa konsumentów i jakości produktu końcowego. Zapewnia się ją poprzez stosowanie specjalistycznych akcesoriów oraz regularne czyszczenie i dezynfekcję stanowisk produkcyjnych. Używanie wysokiej klasy narzędzi i osłonek minimalizuje ryzyko zanieczyszczeń krzyżowych i rozwoju mikroorganizmów. W efekcie zmniejsza się ryzyko zatrucia pokarmowego i zwiększa trwałość wyrobów. Zwróć uwagę na certyfikowane rozwiązania higieniczne.

Akcesoria takie jak rękawice jednorazowe, dozowniki środków czystości oraz specjalistyczne narzędzia do mycia oraz środki myjąco - dezynfekujące pomagają utrzymać wysokie standardy higieniczne w zakładzie mięsnym. Dzięki nim pracownicy mogą wykonywać swoje zadania w sposób bezpieczny, ograniczając ryzyko zanieczyszczeń. Dodatkowo akcesoria te usprawniają procesy mycia i dezynfekcji, przyspieszając czas przygotowania linii produkcyjnej do kolejnej partii. Inwestycja w nowoczesne rozwiązania higieniczne to również mniejsze ryzyko przerw w produkcji. Skontaktuj się z nami, aby dobrać odpowiednie akcesoria dla Twojej linii produkcyjnej.